Algemene Voorwaarden

De verhuur vindt plaats onder de volgende voorwaarden;

• De huur bedraagt € 15,- en is voor het hele schooljaar, ongeacht of een deel van het schooljaar wordt gehuurd.

• De borg voor de sleutel bedraagt € 12,50,- Deze kan alleen worden teruggekregen bij het inleveren van de juiste sleutel op vertoon van de schoolpas (als de kluis met deze pas wordt geopend). Als dit niet op het aangegeven tijdstip gebeurd, vervalt de borg.

• Aan het begin van het schooljaar worden ouders en leerlingen geïnformeerd over het bestellen van een kluisje. Bestellen en betalen van borg en huur kan digitaal.

• Bij verlies of diefstal van de sleutel of schoolpas, dient de borg opnieuw worden voldaan.

• De school en politie behouden altijd het recht om de kluizen te open en te doorzoeken.

• De leerling is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de kluis.

• Leerlingen dienen de kluis aan het einde van het schooljaar of na verlaten van de school schoon en leeg op te leveren. Als de kluis moet worden gereinigd, dan vervalt ook hierdoor de borg.

• Spullen die in de zomervakantie achterblijven in de kluis worden weggegooid.

• Bij misbruik of beschadiging van een kluis, zal de huur direct worden opgezegd zonder restitutie van de borg of huur.